badai semalam,boling dan umah IMUDa...

, , 1 comment
Ari sabtu 19 hb ada tournament boling ngan cousin di Metro Kajang.... cousin ajak main ngan team dia sbb x cukup orang...so apa lagi... trus kata ya ..... kol 930 berkumpul di Ampang Bowl, Metro Kajang... mmg ramai sbb anjuran KWSP.... siap ada deko dan pakaian sedondon sbb nie adalah family day unit di KWSP.... meriah dengan kanak2 dan staff yg mmg sporting.... group sy pakai baju color biru dan lane kami mmg hujung sekali... senang skit x la riuh...kalu riuh mmg x dapat bagi 100% fokus....team kami dpt juara kumpulan.... mmg x sangka ....dapatla medal dan hamper.... cousin sy sblm ni slalu dpt tercorot...kali ni trus menang...dia pun x percaya jg.... lagi x percaya dia dapt cabutan bertuah.....multi cooker.... mmg bertuah sungguh dia....

pas acara sy trus balik sbb nak g umah pakcik saya IMUDA kat ampang...sampi umah trus siap2 dan gerak g ampang..... smpi je umah pakcik...hujan turun dengan lebatnya.... basah kuyup kami bertiga.... cantik umah pakcik....makcik suka color putih...so seme deko umah....color putih smpi ke dapur....bertuah makcik sbb penuh gambar dia hasil kerja lukisan pakcik saya...dari depan smpi ke dalam bilik..... pas makan kami sembang2 pasal Maharaja Lawak Mega yang mana pakcik jg salah seorang dari peserta...so jangan lupa undilah ML PIMAI ke 32999....

esokknya.... ada acara yg paling sy tunggu.... nak nonton badai semalam....tiket badai semalam dah lama beli...beli time the secret of nora aritu....mmg nak tgk sgt teater ni sbb ada AA... my feveret aktor....mmg teruja sgt nak g tgk AA secara live.... show kol 315ptg.... otw nak g hujan...so jalan ke ampang jem.... ngam2 smpi di istana budaya kol 315..... show start kol 330ptg..... berdebar2 hati nak tgk AA.... mmg menyentuh perasaan betul skrip badai semalam.... congrats to Erra Fazira kerana berjaya membawa watak MAzni ngan penuh penghayatan...Karim....AA... mmg handsome habisss....... very macho..... mata sy x berkelip tgk AA.... keseluruhannya 5 bintang utk Badai Semalam...mmg terbaek.....

pas habis show ingat ada sesi fotografi bersama pelakon.... hampa dan kecewa sbb sesi fotografi hnya sblh malam sahaja...sbb show habis kol 6...next show kol 8... so sy dpt bergmbr ngan patung AA aje....sedeyyyy nye.....balik umah dgn hati yg hampppaaaa.....




1 comment: