my new hobby....

, , 1 comment
hai there...

sejak dua menjak ni...sy mmg dah terjebak.....jeng3... apa ek???

hehhee...
dah minat dengan cite korea....
walaupun di umah ada HD... tp x penah tgk channel HD espcially ....cite korea..channel 393...
ye la tahun ni mmg xtvt masa lapang mmg terhad sbb dok jaga arwah mama kat hospital n umah pakcik kat cheras.... alfatihah utk arwah aki( arini dah 7 tahun arwah aki meninggal) dan untuk arwah mama.... smga roh mereka dicucuri....

continue balik pasal cite korea....

mcm mana leh terminat dgn cite korea...walhal my counsin marstories mmg fanatik habis ngan cite korea... nak info pasal cite korea klik 2 : marstories.blogspot.com..mmg banyak info...ada la sekali tu dok tgk cite wiz my sis in law kat kpg... tup tup dia buka channel HD tu... cite time tu...Two wives dan Loving You Thousand Time ...mmg best jg cite tu...trus sy jatuh cite ngan cite korea...sblm2 ni ada cite korea yg hot.... Winter Sonata kat TV3 tp x la dok tgk sgt.... tp pas tgk cite kat channel 393 trus jatuh cinta...lalala...

then bila balik umah sy trus la menekan remote astro nak tgk cite korea.... adik sy selalu kata...kak..hang ni "S" la..... (bahasa kami).... tiap2 hari akn tgk cite korea... pas satu satu cite sy follow....cite Three Sister... 49 Days... Glass Castle,City Hunter,Nobody But You... etc.... dan yg terbaru ni cite LIE TO ME.... mmg best cite ni... hero handsome dan heroin pun cute.... bila tgk cite ni...dok ketawa sorang2 sbb kelakar sgt dua2 org ni..(mereka menipu dah kawin utk dapatkan projek hotel-hero, dan nak balas dendam dekat kawan ni - heroin).... romantik sesgt..sbbnya mereka secara x sengaja terjatuh cinta.... hahaha...
so sweet....
inilah pelakon2 cite tu...
apapun... hari2 saya sekarang dipenuhi dengan watak2 dan cite dari negara korea ini... wish to be there satu hari nanti( pulau soju).... amin.....

1 comment: